Just nu är jag inte tillgänglig för företagsyoga.

 

Stillasittande arbetsuppgifter, effektiviseringskrav, personalnedskärningar och stress är en ständigt närvarande faktor som har bidragit till en ohälsa hos arbetstagare, både fysiskt och mentalt. Allt fler progressiva företag har uppmärksammat kostnadseffektiviteten i att erbjuda yoga och meditation till sina anställda. Det är en enkel hälsoförebyggande åtgärd som genererar positiva resultat för både ökad effektivitet och lägre sjukfrånvaro. Gaiatree Yoga kan erbjuda lösningar för att få positiva, glada och fokuserade medarbetare.

Syftet med Gaiatrees Företagsyoga är enkel; att förändra spänningar och trötthet hos personalen till vakenhet, uthållighet och produktivitet. Oavsätt om du är läkare, advokat, säljare, lagerarbetare eller receptionist kan vi hjälpa er att nå bättre resultat i arbetsuppgifterna och leverera en högre service till era kunder.

Vi kan garantera dig och dina anställda att ni kommer att lämna varje yogaklass pigga och återställda, redo att möta arbetsdagens utmaningar.

Kontakta oss för att ta del i hur Gaiatree Yoga kan öka ditt företags produktivitet genom hälsosammare anställda.